Emmer boksers succesvol op boksgala in Appingedam

APPINGEDAM - In het afgelopen weekend kwamen drie boksers van de boks vereniging uit Emmen in aktie op het boks gala in Appingedam. Arsen Hambaftsumyan betrad als eerste van de Emmer boksers de ring. Hij begon sterk aan zijn partij tegen Gianni Pisa van de vereniging Verbon in Utrecht. Zijn tegenstander bleef goed mee boksen en scoorde ook zijn punten. Door duidelijke treffers te maken en druk te zetten wist Arsen de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.


Lars Posthuma had in Remco Wietsma van Boxing Groningen een tegenstander die hard werkte en goede stoten plaatste. Ondanks tegentreffers van Lars bleef zijn tegenstander druk zetten met harde combinaties waardoor hij de partij naar zich toe wist te trekken.

Rutger Schadenberg kwam uit voor het team Strijders van het Noorden tegen de sterke Ismael Tadlaoui van boksschool Kasap. Deze partij in de B-klasse was duidelijk van een zeer hoog niveau. Tutger liet vanaf het begin zien over een goede techniek te beschikken. Zijn tegenstander bleef gedurende de partij gevaarlijk met harde stoten. Door scherp te blijven boksen wist Rutger Schadenberg de partij verdiend met 3-0 te winnen.

Met twee winstpartijen was het voor de boks vereniging Emmen een uitstekende avond in Appingedam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda