12e Bridge café drive Emmen zaterdag 24 september

EMMEN - Op zaterdag 24 september wordt de twaalfde Bridge Cafe Drive in het centrum van Emmen gespeeld in zeven horeca bedrijven. Er hebben zich nu al 32 paren (64 deelnemers) aangemeld. Van beginnende bridgers tot zeer ervaren spelers uit het hele land. Voor de vierde keer is er een aparte poule voor beginnende bridgers. De laatste keer (voor het Corona tijdperk) nam een record aantal van 88 paren deel. We zijn benieuwd of we dat aantal kunnen evenaren, want dit was een van de grootste bridgetoernooien van de provincie Drenthe.


De Emmer Bridge Vereniging organiseert de cafédrive in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe welke om 10.30 uur start en om 16.30 uur is afgelopen. Alle deelnemers spelen vier spellen in zeven verschillende cafe’s/restaurants. Dit is een hele afwisselende formule met een heerlijke lunch. De kosten bedragen 50 Euro voor NBB leden. (foto Jan Derks)

Net als de start is na afloop de prijsuitreiking in het Wapen van Emmen. Iedereen die kan bridgen, kan zich aanmelden tot en met woensdag 21 september 12.00 uur.

Wedstrijdleider/organisator
Jan Derks
bridgeschooldrenthe@gmail.com
06-40209884

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda