JMS Hurry-Up ontvangt zaterdag titelfavoriet OCI LIONS

ZWARTEMEER - Dit weekend staat de eerste wedstrijd in de returnronde van de kampioenspoule op het programma. JMS Hurry-Up ontvangt zaterdagavond in eigen huis de gedoodverfde titelfavoriet OCI LIONS. Landskampioen worden is het enige wat telt in Zuid-Limburg.

Ze zijn goed op weg, want de fusieclub heeft in de kampioenspoule tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. In Sittard moesten de Zwartemeerders halverwege februari met 39-33 hun meerdere erkennen in OCI LIONS.

De doelstelling van JMS Hurry-Up is eindigen in de top 4 om zo kwalificatie af te dwingen voor de BENE-League. Om dit te realiseren zullen er in ieder geval zoveel mogelijk thuiswedstrijden gewonnen moeten worden. Momenteel staat JMS Hurry-Up op een 5e plaats in de kampioenspoule. De heren hebben dus iets recht te zetten tegenover het Zwartemeerse thuispubliek.

Voorzitter Velzing blikt alvast vooruit: "Zaterdag komt OCI LIONS op bezoek, een lastige maar zeker geen onmogelijke opgave. Ik roep iedereen op om naar de sporthal te komen en onze jongens flink aan te moedigen. Dan heb ik alle vertrouwen in een goed resultaat."

De wedstrijd begint aanstaande zaterdag in de Concrete People Arena om 20.00 uur. Het duel wordt geleid door de broers Geraets & Geraets.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda