Hurry Up veel te sterk voor E&O

ZWARTEMEER - De handbalderby van het Noorden tussen Hurry Up en E&O werd zaterdagavond eehn eenzijdige wedstrijd. De Zwartemeerders hadden deze keer in eigen volle Concrete Peaple Arena geen kind aan E&O: Het werd na een 18-10 ruststand uiteindelijk 33-19.

Hurry Up legde de basis voor de zege in de openingsfase waarin het fel verdedigde en scherp in de afronding was. E&O kwam amper in het spel voor zag de achterstand oplopen tot acht punten bij rust: 18-10. Ook in de tweede helft was Hurry Up scherper.

De ploeg liep verder uit en boekte uiteindelijk een redelijk eenvoudige zege. Hurry Up doet nog steeds mee in de strijd om een plek bij de eerste vier, maar heeft het niet in eigen hand. Met nog twee duels te gaan heeft de ploeg twee punten achterstand op nummer vier Aalsmeer.
De achterstand op nummer drie Volendam en nummer twee Bevo bedraagt drie punten. Volgende week speelt Hurry Up thuis tegen Bevo. Die wedstrijd moet gewonnen worden en moet hopen op puntverlies van een van de andere concurrenten