Hurry Up kent ook geen pardon met Houten

ZWARTEMEER - De heren van Hurry Up hebben het inhaalduel tegen Hercules uit Den Haag op overtuigende wijze gewonnen. In sporthal De Eendracht in Zwartemeer werd het 35-20 voor de ploeg van trainer Joop Fiege. Hurry Up blijft hierdoor de koploper in de eredivisie.

Vanaf het begin liep Hurry Up met snel en gevarieerd spel uit naar een 15-10 ruststand. Het verschil had halverwege groter kunnen zijn als Tommie Falke en Tomas Bernatavicius nauwkeuriger waren geweest in de afronding.

In de tweede helft dicteerde Hurry Up het spel, maar Hercules bleef steeds op zes treffers hangen. Maar onder aanvoering van de veel scorende Ronald Suelmann (11x) sloeg de ploeg uit Zwartemeer halverwege de tweede helft een gat van 13 doelpunten 29-16 en die klap kwam Hercules niet meer te boven.

Zonder echt tot op de bodem te gaan eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een gemakkelijke 35-20 overwinning voor Hurry Up. Bij Hurry Up wist Jort Neuteboom na een lange afwezigheid van acht maanden eindelijk weer zijn opwachting in het team te maken. Hij kreeg voor het eerst weer speelminuten van trainer Joop Fiege en scoorde daarin twee keer.

Ronald Suelmann die hier stevig wordt verdedigd scoorde maar liefst 11x keer in deze wedstrijd(foto Benting)