Oosting E&O als derde kampioenspoule in

EMMEN–Oosting E&O heeft de reguliere competitie afgesloten met een derde plek dankzij een 29-26 overwinning op Lions 2. De ploeg van Edwin Kippers stond bij rust nog 13-14 achter, maar stelde in de tweede helft orde op zaken.De voorsprong van E&O liep in de slotfase nog iets terug, nadat Kippers veelvuldig had gewisseld.

René Jaspers wist zevenmaal tot scoren te komen.In de beginfase had E&O moeite met de offensieve verdediging van Lions, maar op onze overwinning viel niets af te dingen, De Emmenaren hebben 23 punten uit 18wedstrijden en gaan daarmee als derde de kampioenspoule in. Daarin speelt E&O komende zaterdag de eerste uitwedstrijd tegen Aalsmeer, dat als vijfde eindigde in de BENE-League.

E&O had aanvankelijk moeite met de offensieve dekking van Lions, maar klaarde het klusje uiteindelijk toch. (foto Bennie Wolbers)