Dramatisch Hurry Up besluit competitie

DEN HAAG - Hurry Up is de reguliere competitie geëindigd met een nederlaag bij laagvlieger Hellas. In Den Haag ging de ongeslagen koploper met 23-22 onderuit tegen de nummer eennalaatst. Bij rust was het 11-9 in het voordeel van de thuisploeg. Er was geen focus en geen scherpte in de ploeg van trainer coach Joop Fiege.

In de rust werd aangegeven wat er al allemaal mis ging, maar ook in de tweede helft verloor Hurry Upde duels. Vorige week was het ook al matig, maar dat verbloemden we nog door in de slotseconden de winnende te maken. Nu was het nog matiger en kwam Hurry Up niet mee in de weg.

De knop zal snel om moeten, want woensdagavond speelt Hurry Up de eerste wedstrijd in de kampioenspoule. De Zwartemeerders reizen naar Geleen voor een treffen met Lions,