Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen handhaaft zich nog steeds in de groep tussen plaats 4 en 9. Na het prachtige resultaat in de topper tegen de nr. 3 Coburg, een 30-29 overwinning en een prima gelijkspel in de uitwedstrijd bij Bietigheim ( 29-29 ) vielen zowel het spel als het resultaat tegen het laaggeplaatste Ferndorf wat tegen.


Opnieuw een gelijkspel ( 25-25 ) tegen een tegenstander die vocht voor elke meter. De gasten hadden ook elk puntje in de strijd tegen degradatie nodig en waren na afloop dan ook dolblij. Na een uitwedstrijd bij Wilhelmshaven volgt dan al weer de laatste wedstrijd van een lang seizoen. Thuis tegen Saarlouis en wel op zaterdag 4 juni a.s. in het vertrouwde Euregium in Nordhorn. Aanvang 19.00 uur.

Na afloop is het zoals gebruikelijk feest vieren met de spelers, wordt er afscheid genomen van vertrekkende en of stoppende spelers en eventuele nieuwelingen, indien mogelijk, welkom geheten. In ieder geval wordt er afscheid genomen van Nils Meyer, die na vele jaren zijn handbalschoenen aan de bekende wilgen hangt. Nils bedankt!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda