Koploper Lions te sterk voor Hurry Up

ZWARTEMEER - Hurry Up verloor zaterdaavond na vijf zeges op rij voor de tweede achtereenvolgende keer een wedstrijd in de BENE-League. Landskampioen en de huidige koploper in de BENE-League, Lions, was in Zwartemeer met 26-30 te sterk.

De thuisclub kon een half uur lang mee met de topclub uit Limburg en was zelfs een groot gedeelte van de eerste helft de bovenliggende partij. "We haalden echt weer een heel hoog niveau en dat terwijl vier van onze basisspelers vandaag met pijnstillers speelden. Ruben Fiege, Ronald Suelmann, Tomas Bernatavicius en Vaidas Trainavicius kampen met blessures.

Vaidas had ik eigenlijk helemaal niet willen laten spelen, maar onze selectie is zo krap dat dat geen optie was. Hij kampt met lies- en rugklachten.

Tel daarbij op dat cirkelspeler Sjoerd Boonstra, vanwege een hersenschudding, niet inzetbaar was en het verhaal van de wedstrijd is wel duidelijk. Tegen Lions werd in ieder geval duidelijk dat Hurry Up in basis een ploeg heeft die zou kunnen meevechten om de landstitel, maar alleen met de basis is dat onmogelijk.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda