Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De ommekeer? Eindelijk eens een wedstrijd die iedereen tevreden naar huis liet gaan. Er goed bij vanaf het begin tot het eind. Lekker agressief en daarom verdiend gewonnen. Met 26-22 na een ruststand van 12-11 in Nordhorns voordeel. Laatste doelpunt voor rust in overtal van Patrick Miedema. Uitblinkers: keeper Björn Buhrmester en Lutz Heiny ( 6 treffers ).

Maar het was vooral een teamprestatie waar het de inzet betrof. De doordeweekse uitwedstrijd bij TV Grosswallstadt eindigde helaas weer wat in mineur. Na 11-11 bij rust een gelijkspel in de laatste seconden 23-23 en weer te veel 7m. gemist. Met een goede keeper Bart Ravensbergen en topscorer Pavel Mickal ( 7/1 ). Patrick Miedema scoorde 3x en Alec Smit 2x.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 20 oktober a.s. in de Emsland Arena in Lingen. Tegenstander is dan de fusieclub uit Dresden, de HC Elbflorenz, aanvang van de wedstrijd is om 19.30 uur.