1e thuiswedstrijd Mannak Heren Hurry Up

ZWARTEMEER - Zaterdag a.s. staat voor de handbalheren van Mannak/Hurry Up de 1e thuiswedstrijd op het programma in de ere divisie. De heren maakten een ongelukkige start door gelijk met een uitwedstrijd te moeten beginnen tegen een ervaren topploeg als Volendam vorige week. Deze wedstrijd ging verloren met 53-33. Een verlies overigens welke was ingecalculeerd door de trainer/coach.

Het duel aanstaande zaterdag van Mannak/ Hurry Up in Zwartemeer is voor Limburg Lions het begin van het seizoen 2009-2010 in de eredivisie. De Limburg Lions verwacht een gemotiveerd Mannak/Hurry Up gezien de volgende uitspraak ;

 "Gelet op de grote nederlaag vorige week tegen Volendam zullen ze tegen ons gemotiveerd zijn. En voor eigen publiek spelen is ook anders. Vaak heeft zo'n club veel supporters. Maar we zullen vooral naar onszelf moeten kijken. Snel spelen en beginnen vanuit de dekking.

Gelet op het feit dat ze tegen Volendam 33 doelpunten maakten, hebben ze blijkbaar scorend vermogen in de ploeg."  Al met al belooft het dus een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd in Sporthal de Eendracht in Zwartemeer begint om 20.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda