Hurry Up blijft winnen, maar met moeite

ZWARTEMEER - De heren van Hurry Up blijven winnen in de eredivisie, maar in de thuiswedstrijd tegen Quintus ging dat met veel moeite. Kort voor tijd keken de mannen van Joop Fiege nog tegen een 27-28 achterstand aan, maar het werd uiteindelijk toch nog 31-29.

Daardoor hebben de Zwartemeerders nu 14 punten uit 7 duels. De zege was voor een belangrijk deel te danken aan Tom Grouwe, de jeugdige doelman die halverwege de eerste helft Dennis Schellekens verving onder de lat. Met katachtige reflexen keerde hij na rust zeker drie opgelegde kansen van Quintus.

Toch kwamen de gasten diep in de tweede helft op 27-28 maar de topscorers aan kant van de thuisploeg, Vaidas Trainavicius en Thies Berendsen, bezorgden de thuisploeg alsnog de zege. "We maken nog teveel technische fouten en in de eerste helft werd Dennis Schellekens ook niet echt geholpen door de dekking. We hebben namelijk keihard en veel getraind de afgelopen dagen", aldus Joop Fiege. Doelpuntenmakers Hurry Up: Berendsen 8, Trainavicius 8, Cibulskis 6, Suelmann 4, Falke 3, Neuteboom 1 en Postema .