Derby dames Schüler Afbouwgoep/DOS – Kwebbel E&O onbeslist

EMMER COMPASCUUM – De derby in de Eredivisie Dames tussen de handbalsters van Afbouwgroep Schüler/DOS en Kwebbel/E&O afgelopen zaterdag eindigde voor de eerste keer in een gelijkspel.

Na een 10-11 ruststand stond er na 60 minuten 20-20 op het scorebord. Er had misschien voor de ploeg van Saskia Lamberst nog wel veel meer in gezeten. Na de rust nam Kwebbel E&O een 15-11 voorsprong, ondanks dat men in de tweede helft twee derde van de tijd in ondertal stond te spelen.

Op een gegeven moment stokte de scoringsmachine bij E&O en leek DOS alsnog de zege te gaan pakken. Met nog enkele minuten te spelen stondden de dames uit Emmr Compascuum met twee doelpunten voor.

Zelfs in overal wist DOS de voorsprong niet vast te houden en liet het Kwebbel E&O alsnog langszij komen. Eindstand derhalve 20-20.