DSM ENgineering Plastics/SVBO Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Handbalvereniging S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld organiseert op zaterdag 11 september en zondag 12 september het D.S.M. Engineering Plastics/S.V.B.O Toernooi in de Sporthal Meerdijk te Emmen. Het is dit jaar het 13e jaar dat het toernooi door de handbalvereniging wordt georganiseerd. Hoofdsponsor van het toernooi is D.S.M. Engineering Plastics. Het is het tweede jaar dat deze firma uit Emmen haar naam heeft verbonden aan het toernooi van de handbalvereniging uit uit Barger-Oosterveld.

Het toernooi kan jaarlijks rekenen op grote belangstelling vanuit heel Nederland. Evenals vorig jaar waren er ook dit jaar meer inschrijvingen dan dat er mee konden doen. Aan het toernooi wordt deelgenomen door de volgende teams:

Heren:
S.V.B.O. Emmen (Eersteklasse)
UDI 1896 Arnhem (Regioklasse)
Hurry-Up Zwartemeer (Regioklasse)
CAD2M/De Gazellen (Hoofdklasse)
Oliveo (Regioklasse)

Dames:
S.V.B.O. Emmen (Eersteklasse)
Angeren  (Regioklasse)
De Gazellen (Eersteklasse)
Borhave Borne (Hoofdklasse)
DWS Schiedam (Eerse klasse)

Het toernooi begint op zaterdagmiddag om 12.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Aansluitend is er om 21.00 uur een disco in de kantine van de handbalvereniging, die ongetwijfeld tot in de kleine uurtjes door zal gaan. Zondagmorgen om 10.00 uur zal het toernooi hervat worden en om ongeveer 18.00 uur zal de prijsuitreiking zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda