Kremer/Hurry-Up wil revanche

ZWARTEMEER - De heren van Kremer/Hurry-Up spelen a.s. zaterdag 11 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de tweede speelronde van het seizoen treft de Zwartemeerse handbalploeg Quintus uit Kwintsheul om 20:00 in sporthal de Eendracht in Zwartemeer. Beide ploegen hebben een valse start van het seizoen gemaakt. Quintus verloor haar eerste wedstrijd thuis tegen Bevo terwijl Kremer/Hurry-Up in Venlo met 28-26 onderuit ging tegen Loreal.

Beide ploegen hebben als doelstelling een top 6 notering en troffen elkaar in de voorbereiding al eens. De wedstrijd eindigde in het voordeel van de heren van Quintus. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden waarbij beide ploegen hun eerste overwinning van het seizoen willen boeken. Hurry-Up speler Loek Hageman verwacht een spannende maar ook een lastige wedstrijd.

“We zullen ons weinig fouten mogen permitteren en het zal een typische wedstrijd worden die twee kanten op kan. Ik hoop dat we het publiek een goede wedstrijd kunnen voorschotelen en de punten in eigen huis houden..Vorige week hebben we verloren doordat het tussen de oren niet goed zat. Tegen Quintus zullen we 100% geconcentreerd moeten zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda