Kampioenschap meiden D2 MHC Emmen

EMMEN - Na vorige week het kampioenschap zeker te hebben gesteld tegen Assen. Hadden de meiden D2 zaterdag 9 juni hun laatste wedstrijd. Om 12 uur begon de wedstrijd en gingen de meiden voortvarend van start. Binnen enkele minuten ging het eerste doelpunt er voor Emmen al in! Deze vliegende start kwam vast door het massaal toejuichen van de toeschouwers, de spandoeken en de toeters die het publiek hadden meegenomen. Tegen de tijd dat het rust was stond Emmen al met 8-0 voor. Dankzij de inzet en het goede teamspel van het gehele team werd er uiteindelijk met 13-1 gewonnen.
Ongeslagen kampioen, een hele topprestatie!! Toen kon het feest losbarste met taart, (kinder)champagne en bekers. Uiteindelijke gingen ook Simone en Anna trakteren, zij gaan dit team verlaten en spelen volgend jaar in de C-s
Op de foto van links naar rechts: Harold (coach), staand Anna, Simone, Merel, Fleur, Anke, Nova, Tessa, Angela (trainer),. Zittend: Canisha, Iris, Sanne, Irene, Marit. Niet op de foto, Maartje, Bo, Jinsi en Jan - Peter (coach)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda