Maartje Goderie opent nieuw kunstgrasveld hockeyclub Emmen

EMMEN - Over twee weken, op zaterdag 9 oktober, opent meervoudig hockeyinternational Maartje Goderie het nieuwe kunstgrasveld van hockeyclub Emmen. Goderie won met de hockeydames de gouden plak in Peking. Bouke Arends, wethouder Sport in Emmen, en Hans Bartels, directeur van hoofdsponsor Rabobank Emmen-Coevorden zullen ook bij de opening van het nieuwe hockeyveld aanwezig zijn.

De hele zaterdag staat op 9 oktober in het teken van festiviteiten op de hockeyclub aan sportpark Meerdijk. Na de officiele opening om 11.00 uur worden er clinics gegeven voor leden en beginnende niet-leden. Dames-I en Heren-I nemen het tegen elkaar op. En de club maakt een begin met gehandicaptenhockey. Personen met een uitsluitend verstandelijk beperking kunnen 's ochtends sportief aan de gang. Een geoefend team met gehandicapte hockeyers uit Groningen geeft ook een demonstratiewedstrijd.

Hockeyclub Emmen heeft meer dan 300 leden. Begin dit jaar kregen de hockeyers van de gemeente 200.000 euro subsidie voor de aanleg van een semi-waterveld. De andere helft van het bedrag brengen de leden bijeen uit eigen middelen en met eigen sponsoracties. Zo fietsten twee hockeyers uit Heren-I van Barcelona naar Emmen meer dan tweeduizend euro bij elkaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda