Soft - en Honkbalclub Bedrocks Emmen organiseert een groot Beeballtoernooi

EMMEN - Op zaterdag 3 september wordt bij de Soft - en Honkbalclub Bedrocks Emmen een groot Beeballtoernooi georganiseerd. Beeball, een variant van honkbal voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, is een aantal jaren geleden door de Knbsb geïntroduceerd in Nederland.


Het is zeker in de rest van Nederland en langzaam maar zeker ook in het Noorden een populaire sport aan het worden bij deze doelgroep. Ook in Emmen is alweer 6 jaar een Beeballgroep die gezellig en op een speelse manier bezig is met de eerste beginselen van de honkbalsport.

Voor 3 september hebben zich ondertussen al 6 verschillende beeballteams aangemeld uit het Noorden van Nederland en ze gaan er die dag een supergezellige dag van maken.
De start is om 12.00 uur met de eerste partijtjes van een half uur.


Er is een o.a. een springkussen, een groot opblaasbaar honkbalspel en omdat we mooi weer verwachten natuurlijk ook ijsjes. De eigen slagkooi van de club is open voor wie eens een echt balletje wil slaan en ook zal er een slidingmat beschikbaar zijn.


Om 14.30 uur speelt het 1e juniorenteam van Bedrocks een reguliere competitie wedstrijd tegen RCH-Pinguins Heemstede op het grote honkbalveld, dus er is genoeg te doen en te beleven. Groot en klein en ouders zijn van harte welkom om op deze "open Beeballdag" langs te komen om het Honkbal- en Beeballspel te zien en te ervaren.

Het Bedrocks honkbalcomplex is gelegen op de Meerdijk, Ullevi 38, naast de Mixed Hockyclub en Rugbyclub Emmen. (foto’s Bert Springer).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda