19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg

HARDENBERG - 19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg Zaterdag 3 oktober, op het jaarlijkse judo Judo Toernooi BSV Anbergen in Hardenberg werd goed gepresteerd door de judoka’s van Judo Instituut Noord / Zempo.

Sterk was het optreden van 14 jarige Owen Wiehink in de klasse, tot -50 kg. De finale wist Owen te winnen van clubgenoot Jos ten Hoorn, die hiermee een knappe tweede plaats won. Bij de jongens tot 12 jaar wist Thijmen Brust overtuigend al zijn partijen te winnen en behaalde dan ook de eerste plaats.

Prijswinnaars Judo Institituut Noord / Zempo: 1e plaats Owen Wiehink, Thijmen Brust, 2e plaats Celeste Ebbinge, Eline Slomp, Kelly Oetara, Merijn Werkman, Mees Klunder, Melvin Struik, Jos ten Hoorn, Jan Willem Loer, 3e plaatsen waren er voor Ruben Kugel, Wout ten Hoorn, Jens Jagt, Duco Westerdijk, Luc ten Hoorn en verder een eervolle 4e plaats voor Sven Ruzius, Remco Slomp, Silvan Bulthuis en Jesse Meijer.