Judoka's Judo instituut Noord sterk tijdens districtskampioenschappen.

KOLLUM - Afgelopen zaterdag 27 februari werden in Kollum de districtskampioenschappen tot 12 en 15 jaar gehouden. De judokaâ


Ook een eerste prijs werd er gewonnen door de sterk judoënde Silvan Bulthuis. Silvan uitkomend in de gewichtsklasse tot 50 kg. wist de finale overtuigend te winnen. Max Benthem wist in de gewichtsklassen tot 60kg ook een overtuigende eerste plaats te winnen. Met sterk judo wist hij al zijn wedstrijden met de grootste score te winnen.

Een tweede prijs werd er gewonnen door de sterk judoënde Eline Slomp uitkomend bij de dames tot 63 kg. In de gewichtsklasse tot 44 kg wist Amanda Lich ook een prima tweede prijs te winnen. De eerstejaars Thijmen Brust uit Beilen wist in de gewichtsklasse tot 46 kg. een derde prijs te winnen. Thijmen die zich de afgelopen jaar uitstekend heeft ontwikkeld kan terugkijken op een prima toernooi. Ook een derde prijs werd er gewonnen door Jesse Meijer in de gewichtsklasse tot 60kg.

In de leeftijdsklasse tot 12 jaar wist Kian Nami een prima tweede prijs te winnen. In de klasse tot 38 Kg. werden Melvin Struijk en Mees Klunder na een enorme strijd uiteindelijk derde. Ook een derde prijs werd er gewonnen door Sven Ruzius.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda