Cursus zelfverdediging en weerbaarheidstraining

SCHOONEBEEK - Judovereniging Kodokan organiseert i.s.m. Nidan weerbaarheidstraining Niemand heeft het recht om jou te intimideren, te bedreigen of aan te raken. Iedereen kan leren zichzelf hiertegen doeltreffend te verdedigen. Het is een kwestie van houding, techniek, timing, snelheid en het raken op de juiste plaats. In de weerbaarheidstraining wordt geleerd hoe men zich proportioneel kan weren tegen ongewenste benaderingen en bedreigende situaties. In de training komt de fysieke kant van weerbaarheid aan bod, maar er wordt ook aandacht besteed aan zaken zoals houding en de mentale aspecten.


Enkele onderwerpen die tijdens de training worden behandeld zijn:
Basistechnieken. Allerlei stoten en trappen;
Bevrijdingen als men wordt vastgepakt, omhelst, gewurgd of op de grond ligt;
Het afweren van stoten, trappen en een oorvijg;
Lichaamstaal;
Zelfverdediging en de wet;
en meer.

WANNEER:
De training start op 9 januari 2017. Het bestaat uit 6 lessen en is wekelijks op de maandagavond van 19.45 tot 21.15 uur.
Prijs voor niet leden van Kodokan is € 50,- voor 6 lessen van anderhalf uur. gezien de opbouw van het programma is het op tijd aanwezig zijn een must.

WAAR:
De trainingslocatie is sporthal de Kampen te Schoonebeek

U mag deelnemen in judo-, karate- of trainingspak etc. Echter lange mouwen en lange broekspijpen zijn wenselijk. Voor alle leeftijden echter vanaf 14 jaar Opgave kan via info@judoschoonebeek.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda