Twaalfde Open Drents Judo Kampioenschap groot succes

EMMEN - Meer dan 700 deelnemers kwamen zaterdag in sporthal Angelslo op 10 judomatten om te strijden voor de open Drentse titel. Het was genieten zowel voor de toeschouwers als deelnemers. Dit kwam ook door het hoge niveau en de mooie resultaten van de judokaâ


Met vier gewonnen wedstrijden versloeg hij in de finale de Noorse topper Mathias Kollerud. Michelle Benjamins werd 1e bij de dames tot 64kg. Zij won de finale van Stefanie Bieron van Judo Sundsval uit Zweden. De junioren dames van Vos waren ook goed bezig. Lois Klein kwam in de finale en won van Engla Larsson uit Zweden. Floor Maats won drie partijen maar verloor de finale van Tova Grenberg ook uit Zweden.

Er waren nog meer regio successen. Jurrien Kugel won de finale van Ayke Harmening uit Groningen en Anouk Potze verloor de finale van Laura Koch uit Berlijn. Dat het niveau hoog is geworden bewijst wel de Olympische deelname van bijvoorbeeld Koch. Zij was 3e op de laatste Olympische spelen, 2e op WK en Europees kampioen.Na een lange wedstrijddag kon de organisatie van het ODJK terugzien op een geslaagd kampioenschap en werden er veel complimenten gegeven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda