Judoka’s Vos goed in Zwolle.

ZWOLLE - Een kleine groep judoka’s van Vos heeft deelgenomen aan het IJsel Vecht toernooi in Zwolle. Het resultaat was goed omdat ze allemaal een prijs meenamen. De dames klasse tot 56 kg. werd uiteindelijk een finale tussen beide clubgenoten Annabel Weber en Floor Maats. Annabel won de wedstrijd door een houdgreep te maken en daarmee de 1e plaats.

Voor Floor een verdiende 2e plaats door haar enorme inzet. Tom Akker kwam ook in de finale bij de heren junioren. Helaas verloor hij deze en dus 2e. Een golden score wedstrijd vooraf tegen een Engelsman van 8 minuten had te veel energie gevraagd om de finale te winnen. De startende wedstrijd judoka’s deden het ook heel goed. Sophie Janssen won 4 wedstrijden met een ippon en werd daarmee 1e. Bij de jongens mocht Kyan Sanders de 3e prijs meenemen met 3 gewonnen wedstrijden