Judo

Hoogeveen de sterkste in topper tegen Emmen

HOOGEVEEN - In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen tegen een 3-1 nederlaag op in en tegen Hoogeveen. Om lijstaanvoerder te worden moest Hoogeveen winnen van Emmen. Gemakkelijk ging het niet, want Emmen ging ook vol voor de winst, zodat het een boeiend gevecht werd. Na de eerste schermutselingen en kansjes voor Björn Zwikker en Thomas Reinders, deed Emmen ook van zich spreken.
Reageer!

Vier eerste plaatsen Vos judoka’s in Assen

ASSEN - Tijdens het zogenaamde Bartje judo toernooi in Assen behaalden de judoka’s van Vos vier keer goud. Ook werden er nog twee keer een zilveren en een bronzen medaille gewonnen. Mark Breider deed het bij de heren senioren in het zwaargewicht weer goed. Na een lange periode van niet op de wedstrijdmat, door veel studie en werk, besloot hij in Assen weer mee te doen.
Reageer!

AXman Challenge verwacht meer dan 10.000 toeschouwers

EMMEN – Zeven parcoursbouwers zijn vanaf dinsdag bezig om alle hindernissen op te stellen voor de eerste aflevering van de AXman Challenge in het centrum van Emmen. De laatste hindernis wordt in de uren voorafgaand aan de start, om 11.30 uur op zondag 22 april, opgebouwd. Dan ook wordt een van de tunnelbuizen volledig afgesloten tussen zeven uur ’s morgens en zeven uur ’s avonds.
Reageer!

2e plaats voor Lois Klein op NK judo

LEEK - Lois Klein werd zaterdag 2e tijdens het NK judo tot 15 jaar welke in Leek werden gehouden. De kersverse Nederlands kampioen tot 18 jaar kwam tegen Julie Beurskens, van Theo Meijer Sport uit Leusden, tijdens de finale in de problemen door te gretig aan te vallen. Dit werd afgestraft met twee keer een waza ari, is half punt, tegen.
Reageer!

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van sportschool Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen. Dit ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.
Reageer!

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen en ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.
Reageer!

Judoka’s Vos plaatsen zich voor deelname NK.

KLAZIENAVEEN - Tijdens de noordelijke districts kampioenschappen judo tot 18 jaar kwalificeerden drie judoka’s van vereniging Vos zich voor deelname aan het NK. Alle respect ging uit naar Floor Maats die eigenlijk nog ziek aan het kampioenschap begon en op karakter zich plaatste door derde te worden in de klasse tot 44 kg. Ook Annabel Weber moest heel diep gaan om op het podium te komen.
Reageer!

Goede start Vos judoka,s in het nieuwe jaar.

DEDEMSVAART - Een aantal judoka,s van vereniging Vos was in Dedemsvaart op de wedstrijdmat en een ander groepje in Eindhoven. Dave van Lier was bij de senioren in de zware klasse goed op dreef en werd 1e door Patrick Meijer uit Hardenberg in de finale te verslaan.
Reageer!

Goede jaarafsluiting van judoka,s Vos

HOOGEVEEN - Het kerst judotoernooi in Hoogeveen is traditie getrouw het laatste toernooi van het jaar. Een aantal judoka,s van Vos waren weer ingeschreven en behaalden goede resultaten. Bij de senioren in de klasse tot 90 kg. behaalde Dave van Lier een goed resultaat met een 2e plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda