Judo

Judoka´s Judo Instituut Noord plaatsen zich voor NK judo tot 18 jaar.

TWEEDE EXLOERMOND - Afgelopen zaterdag 5 maart werd het jaarlijkse judotoernooi in 2e Exloërmond georganiseerd. Aan dit toernooi deden ca. 300 judoka’s mee die streden om het eremetaal. Na de middag werden De districtskampioenschappen tot 18 jaar gehouden.
Reageer!

Startende wedstrijdjeugd direct in de prijzen.

NORG - In Norg werd door de JBN een toernooi georganiseerd voor jeugd judoka,s die voor het eerst wedstrijden gaan maken. Judovereniging Vos kwam met zeven judoka’s naar Norg en zes daarvan gingen met een prijs naar huis.
Reageer!

Vera Oosterhuis neemt afscheid

KLAZIENAVEEN - Vera Oosterhuis (-63 kg) was na twee operaties en revalidatie van anderhalf jaar weer aan het terugkomen op haar niveau. Vlak voor de districtskampioenschappen speelde haar blessure wederom op.
Reageer!

Laura Hidding scoort goed in Sleen.

SLEEN - Opnieuw slaagde Laura Hidding van judovereniging Vos uit Klazienaveen erin om een 1e plaats te behalen. Deze keer tijdens het zogenaamde IJspegel toernooi in Sleen.Zonder in de problemen te komen werd de medaille voor de eerste plaats binnen gehaald. Er waren nog meer prijswinnaars van Judovereniging Vos.Jay Langerijs en Tom Akker werden eveneens 1e. Nick Langerijs werd hier 2e.Lois Klein, Alex Wacker en Dimitri Boer namen de 3e prijs in ontvangst.
Reageer!

Marcel Keizer doet stap omhoog naar Eredivisionist Cambuur

EMMEN - Marcel Keizer zal FC Emmen met onmiddellijke ingang verruilen voor SC Cambuur. Cambuur en FC Emmen hebben overeenstemming bereikt over de overname van de 47 jarige oefenmeester. Keizer was bezig aan het eerste seizoen bij FC Emmen en beschikte over een éénjarige overeenkomst.
Reageer!

Judogroep Vos scoort prima in Muntendam.

MUNTENDAM - De jeugdige talenten van vereniging Vos hadden met dertien deelnemers ingeschreven voor het judo ryu toernooi in Muntendam.Helaas werden er twee ziek maar de overige deelnemers scoorden honderd procent zodat het team met 11 prijzen naar huis ging.
Reageer!

Judoka Laura Hidding is goed bezig.

SLAGHAREN - In de klasse dames tot 18 jaar is Laura Hidding in stijgende prestatielijn. Zij won het Noord Oost toernooi welke in Slagharen werd gehouden. Met technisch goed judo werden alle wedstrijden door de judoka van Vos overtuigend gewonnen. Ook Lois Klein was weer in goede vorm bij de dames tot 15 jaar.
Reageer!

Nederlands kampioenJurrien Kugelsterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwejaarsterkbegonnen op het toernooi van BudoverenigingAnbergen in Slagharen door een 1e plaatstebehalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is alssporttalent van de gemeente Emmen, is zichvolopaan het voorbereidenvoorde noordelijkekampioenschappen begin maart.
Reageer!

Nederlands kampioen Jurrien Kugel van Judoinstituut Noord Emmen sterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwe jaar sterk begonnen op het toernooi van Budovereniging Anbergen in Slagharen door een 1e plaats te behalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is als sporttalent van de gemeente Emmen, is zich volop aan het voorbereiden voor de noordelijke kampioenschappen begin maart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda