Grandioze afsluiting judo seizoen.

KLAZIENAVEEN - Het judo seizoen werd door de vereniging Vos afgesloten met een onderling toernooi voor beginnende wedstrijdjudoka,s. In de tot de laatste plek bezette, en dus propvolle, judozaal van sportstudio Briggs keken ouders en belangstellenden naar de wedstrijden van de bijna 70 jeugdige judoka,s.

Na een spannende strijd kon de vereniging weer een groot aantal aankomende talenten huldigen. Tijdens dit evenement werden er ook een aantal judoka,s gehuldigd voor hun sportieve verdiensten van het afgelopen seizoen.

Lois Klein bij de jeugd voor haar groot aantal behaalde prijzen. Natasja Meijer voor het behalen van de nationale titel en Mark Breider(r) voor zijn doorzettingsvermogen om terug te komen in het wedstrijdcircuit na een langdurige blessure. Rick Nieters en Janien Lubben moesten afzeggen voor de huldiging omdat zij sportieve verplichtingen hadden elders in Nederland.

Voorzitter en judoleraar Jacob Vos was bijzonder tevreden. Met een grote groep aankomende jeugd en de nu presterende judoka,s kunnen wij jaren vooruit vertelde hij. In september gaan wij bijvoorbeeld weer meedoen aan de nationale teamcompetitie senioren. Daarmee zijn wij dan het enige seniorenteam uit Drenthe. Judovereniging Vos is op alle fronten actief. Dat willen wij en daar hebben wij ook de mensen voor. Met een aantal extra nieuwe judoleraren en een prima bestuur kunnen wij ook alle plannen uitvoeren.

Prijswinnaars toernooi. 1e Dunja Faber, Nick Langerijs, Yannick van der Spoel, Calvin van der Spoel, Arryan Vloo, Bryan Jongbloed, Alex Wacker, Bente Wittendorp, Jeffrey Klement, Jarnik Halm, Levi Maters en Mika Hartman. 2e Irsa Wessel, Max van der Stigchel, Marlon Tellinghusen, Justin Tellinghusen, Marijn Haandrikman, Sven Slomp, Sander Bults, Joram Klasens, Stefano den Hartog, Dominique Peters, Senna Moes en Sylvester Bos.

De kampioenen.

Geknield v.l.n.r.: Arryan Vloo, Nick Langerijs, Jarnik Halm, Levi Maters, Yannick van der Spoel. Staande v. l.n. r. :Calvin van der Spoel, Mika Hartman, Jeffrey Klement, Bryan Jongbloed, Bente Wittendorp, Alex Wacker en Dunja Faber.(zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda