Eerste plaats voor Hessel Smit en Coen Roelofs.

HOOGEVEEN - Het G-judo toernooi welke gehouden werd in Hoogeveen was voor de twee deelnemers van de G-judo groep van Vos een groot succes. Hessel Smit deed voor het eerst aan wedstrijden mee en maakte direct al een grote indruk. Hij won alle vier wedstrijden met grote overmacht en daarmee de eerste plaats.


Coen Roelofs maakte zeven wedstrijden. Hij verloor de tweede en moest daardoor twee extra wedstrijden maken omdat er drie gelijke punten behaalden. Deze extra wedstrijden won hij met grote scores en werd daardoor ook eerste. Beide mochten een fraaie prijs in ontvangst nemen. Begeleider Geert Ottens was bijzonder trots op deze prestaties. Jacob Vos opperde dat, ook mede door dit succes, volgend jaar er nog meer judoka,s van de club aan dit goed georganiseerde toernooi gaan deelnemen.


Op de foto van l. naar r. de kampioenen Hessel Smit, begeleider Geert Ottens en Coen Roelofs.

Judoka Dave van Lier na twee jaar weer op het podium
Na een periode van twee jaar afwezig te zijn geweest op de wedstrijdmat was senior judoka Dave van Lier weer opnieuw actief en niet zonder succes. In een gewichtsklasse die beduidend hoger was dan zijn eigen gewicht kwam de tachtig kilo wegende van Lier direct al weer tot een prima resultaat. Hij bereikte het erepodium met een 3e plaats. De reden van afwezigheid was een militaire opleiding die nu is afgerond. Coach Jacob Vos was zeer tevreden. Zeker ook, omdat van Liere hem duidelijk maakte dat hij weer volop aan de bak wil als wedstrijdjudoka. Wij maken weer graag gebruik van zijn kwaliteiten en kunnen hem goed gebruiken in ons senioren team vertelde Vos.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda