Judovereniging Vos op zoek naar (s)teun voor ODJK

KLAZIENAVEEN / Judovereniging Vos te Klazienaveen zal de komende weken een sponsor actie houden met de actie (s)teun! De vereniging met 150 leden heeft dringend geld nodig om het 4e ODJK te financieren. De komende weken gaan de leden op stap bij u in de buurt en zullen vragen om uw steun.

(S)teun is een nieuwe manier van fondsenwerving met een zeer hoge opbrengst voor de vereniging. U zult worden gevraagd een varkentje te wassen (lees: krassen). Het bedrag dat u tevoorschijn tovert is uw bijdrage. De bedragen onder de varkentjes (de “teuntjes”) variëren van €0,50 tot maximaal €2,50. Elk (s)teun boekje met 25 teuntjes levert de vereniging maar liefst €40 op!

In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, foto afdrukken en nog veel meer. Er is voor iedereen wel iets bij.. Op deze manier hoopt JV Vos het ODJK te kunnen financieren. Doe dus mee met de actie (s)teun en let op de groene (s)teun boekjes die bij u binnenkort aangeboden zullen worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda