Matasja Meijer wint toernooi in Ingelmunster

INGELMUNSTER(B) - Natasja Meijer van judovereniging Vos uit Klazienaveen veroverde goud in de klasse tot 70 kg.dames senioren tijdens het toptoernooi in Ingelmunster. De 32 jarige judoka van Vos liet zien dat zij in kwaliteit nog niks heeft ingeboet. Met schitterende ippons kwam zij in de finale.

In deze finalestrijd had ook Lindsy Wyat uit Engeland geen kans tegen de nog steeds goed getrainde Meijer. Met een prima uitgevoerde heuptechniek maakte Natasja Meijer ippon. Rick Nieters kwam in de finale heren senioren tot 81 kg. na drie overwinningen in de voorrondes. Hier moest de Klazienavener zijn meerdere herkennen in de strijd om goud tegen de Engelsman Davidson. Na een blessure periode weer een uitstekende start met het behalen van zilver op een sterk toernooi.

Nadieh Grooten behaalde knap brons bij de dames senioren tot 63 kg. De grote inzet van haar heeft ereplaatsen tot resultaat. De junioren van Vos leverden eveneens een aantal podiumplaatsen op. Denise van Wieren werd 2e na overwinning op de kampioen van België en verlies in de finale van een Franse judoka.

Larissa ten Bulte kwam in de finale tot 78 kg. Dit leverde zilver op na verlies van de finale. Derde plaatsen waren voor Jeffrey Klein, en Dave Bonte. Met 12 deelnemers en zeven prijzen kan JUdovereniging Vos terugzien op een prima resultaat in Begië.