Natasja Meijer wordt kampioen in Ingelmunster te Belgie.

INGELMUNSTER - Natasja Meijer is bij de dames senioren winnaar geworden van het internationaal judotoernooi te Ingelmunster. Na afwezigheid van bijna 1 jaar op de wedstrijdmat maakte de judoka van Vos haar succesvol?rentree tijdens dit sterk bezette toernooi. Makkelijk ging het nog niet, maar Delahaye (Frankrijk),Francois (Belgi?) en Maertens ( Belgi?) ondervonden dat Meijer nog niet is afgeschreven.
Natasja Meijer, ondertussen moeder van 2 jongens, kwam op mentaliteit tot de finale welke met een ijzersterke houdgreep winnend werd afgesloten. Rick Nieters kwam bij de heren senioren heel ver. Na een discutabele beslissing verloor hij de halve finale van de latere kampioen Verthe ( België). Als winnaar van de herkansing moest Nieters de strijd aangaan met Marzetti.

Een half punt voorsprong met nog 30 seconden te gaan  leek de strijd beslist. De aanvallende Nieters was niet tevreden en wilde beslist een ippon scoren. Dat werd hem fataal. Een overname verwees hem naar een toch knappe 5e plaats. Dave Bonte werd eveneens 5e. Hij verloor ook de wedstrijd om de 3e plaats. De junioren dames Vera Oosterhuis en Michelle Benjamins wisten wel op het erepodium te komen. Beide werden winnaar van de herkansing en dus 3e.