Vera Oosterhuis Noordelijk kampioen judo

Tijdens de noordelijke districtskampioenschappen judo tot 15 jaar kwalificeerden vier judoka,s van Vos zich voor deename aan het NK. Vera Oosterhuis was in de klasse tot 48 kg. veruit de beste. Met grote overmacht wist de nog twaalf jaar wordende Klazienavener haar wedstrijden te winnen met ippon binnen een minuut speeltijd. De finale tegen Leonie Kunzel uit Groningen werd zelfs binnen twintig seconden beslist met ippon.

Denise van Wieren en Mark Breider kwamen beide in de finale. Deze werd wel verloren maar kwamen knap op een 2e plaats. Kimberley Klein wist na een lange herstelperiode met een 3e plaats weer  op het erepodium te komen. De Nederlandse Kampioenschappen worden over veertien dagen in Eindhoven gehouden.