DOS-heren promoveren naar de regioklasse.

BORGER - In een fysiek harde wedstrijd met als inzet promotie naar de regioklasse, wist DOS tegen de opponent Hazewind de rust te bewaren en de wedstrijd winnend af te sluiten. Hazewind had hun huiswerk goed gedaan en zette vanaf de eerste minuut mandekking op Sander Greevink, de linkshandige topschutter van DOS. Dit veroorzaakte toch ietwat verwarring in het aanvalsspel van DOS, en men had even nodig om van tactiek te veranderen.

Hazewind dat fysiek sterker was en af en toe de grens van het toelaatbare behoorlijk overschreed, wist de eerste helft het hoge tempo dat DOS gewend is te spelen behoorlijk bij te houden. De ruststand van 11-11 was daarom ook terecht te noemen. Na de rust werd echter duidelijk dat het meegaan in het snelle spel van DOS zijn tol begon te eisen bij de mannen van Hazewind.

DOS bleef doorgaan en wist tien minuten voor het eind een gaatje te slaan van vijf doelpunten. Het zou een voorsprong zijn die men niet meer uit handen gaf. Toen het goed fluitende arbitrale duo de wedstrijd het laatste fluitsignaal liet horen stond er een eindstand op het scorebord van 28-23 in het voordeel van DOS en was een dik verdiende promotie naar de regioklasse een feit.  (TB). Doelpuntenmakers bij DOS waren Berg 9, Bos 7, Greevink 4, Ottens 3, Gerdes 2, Veenhoven 2, Thole 1