EKC?2000 blijft in race om kampioenschap.

EMMEN - EKC 2000 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan om in en tegen Emmeloord met ruime cijfers te winnen terwijl directe concurrent Hellas de kans op het kampioenschap liet liggen.

EKC 2000 begon de wedstrijd moeizaam tegen een op papier mindere tegenstander. Het tempo in de aanvallen te laag waardoor er te weinig kansen werden gecreëerd. Verdedigend staat het de laatste wedstrijden goed zodat ook niet veel kansen worden weggegeven. De ruststand was 5-8 in het voordeel van EKC.

In de rust werden de taken nog eens goed doorgenomen en afgesproken dat het tempo omhoog moest. De thuiswedstrijd werd al beslist door een sterk EKC in de 1e helft. Nu werd de wedstrijd in de 2e helft beslist door een aanvallend veel beter spelend EKC.. Uiteindelijk werd door EKC nog 13 keer gescoord wat de eindstand bepaalde in  21-9.

Aanstaande zaterdag komt Hellas op bezoek in de Bargershal in Emmen en heeft EKC in een echte kampioensthriller nog een kleine kans om het kampioenschap in de 3e klasse te behalen. Bij een gelijkspel of verlies dan gaat Hellas met het kampioenschap er vandoor. De wedstrijd begint om 18.20 uur..