?Toyota Lunenborg Schoolkorfbaltoernooi? Basisscholen

Van 11 mei tot en met 14 mei 2009 wordt het ?Toyota Lunenborg Schoolkorfbaltoernooi? gehouden. Tijdens dit toernooi strijden weer meer dan 90 teams van de basisscholen uit de Gemeente Emmen wie zich een jaar lang kampioen mag noemen en wie de Gemeente Emmen gaat vertegenwoordigen in de provinciale editie. De Diedeldoorn, de winnaar van een heel spannende finale van afgelopen jaar, gaat in ieder geval de titel verdedigen.

Veel scholen hebben dit jaar zich kunnen voorbereiden door korfbalclinics die door trainers van EKC op de scholen zijn gegeven. In de clinics is duidelijk geworden dat het niet aan de kinderen zal liggen dat het een geslaagd toernooi zal worden.
 
Ieder jaar worden er ook diverse randactiviteiten door EKC 2000 georganiseerd. Na de succesvolle schilderijen is vorig jaar ruim € 300,00 over gemaakt naar Kika is er dit jaar een strafworpencompetitie. Wie de meeste doelpunten uit 5 strafworpen scoort, maakt kans op mooie prijzen.

Het toernooi wordt gehouden op sportpark ’t Zwanenveld’ en begint op mandag 11 mei om 18.00 uur. Op iedere dag kan er volop genoten worden van enthousiaste kinderen die plezier beleven aan korfbal. Donderdag 14 mei worden de finales gespeeld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda