Plezier en schaatspret bij Carmelcollege Emmen!

EMMEN - De Schoolleiding koos voor een bijzondere manier om het nieuwe jaar te beginnen voor personeel en leerlingen! Sinds deze week staat er bij deze dynamische en sportieve school een schaatsbaan van 200 vierkante meter die blijft staan tot tot en met 11 februari. Naast deze prachtige baan staat een chalet met een uitgiftepunt van de schaatsen aan de leerlingen. Niet alleen zal er geschaatst worden, want het schoolbestuur heeft er voor gekozen om ook aan de inwendige mens te denken zoals dat altijd gewoonlijk is op schaatsbanen.


Eerst even lekker met je kop in de wind een wedstrijdje tegen je klasgenoten of toch ook nog even strijden tegen docenten? En welk team wint met curling, maar ook is er een mogelijkheid om ijshockey te beoefenen. Deze schaatsbaas is er gekomen in het kader van de lichamelijke opvoeding. Door alle klassen zal er tijdens hun uurtje lichamelijke opvoeding, met vallen en opstaan worden geschaatst.

Met een muziekje en een warme chocolademelk is het volop genieten van deze Hollandse sport. Hoe kan het gezelliger zijn op het Carmel College waar ruim 1400 leerlingen hun opleiding volgen. Curling, ijshockey en schaatsen met vallen en opstaan en natuurlijk het hapje en drankje maar van het uurtje lichamelijke opvoeding een nog mooier uurtje. (Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda