Westenesch durft confrontatie niet meer aan

NOORDBARGE - Noordbarge scheuvelt en heeft Westenesch traditioneel uitgenodigd. Westenesch heeft laten weten dat ze NIET op de uitnodiging in gaan. Ieder aanbod van de zijde van Noordbarge is pertinent afgewezen. Er is in Westenesch nog geen ijsbaan uitgezet op het Oranjekanaal, er is te weinig animo voor.

Op woensdagmiddag kwamen al een aantal stoere mannen van Westenesch in Noordbarge op de zonnig gelegen baan op het Oranjekanaal schaatsen. Die mannen van Westenesch wilden wel, maar ja het bestuur. De conclusie in Noordbarge is dat ze niet durven. Westenesch: deze afwijzing is niet eervol en dit is roemloos. Noordbarge zal het voor Westenesch niet erger maken door een ander dorp uit te nodigen.

Zaterdag 10 januari 2009 gaan de wedstrijden op het Oranjekanaal tussen de Siebrandsbrug en de Ermerweg.in Noordbarge door. De wedstrijden beinnen om 11.00 uur voor de inwoners van Noordbarge om eer en roem met medailles voor de winnaars.Vanaf 13.00 uur zijn er open wedstrijden waar iedereen aan kan deelnemen, ook Westeneschsers.

Inschrijving voor vrouwen en mannen in de leeftijden 12 tot 15 jaar; 16 tot 50 jaar en 50 plus. Voor de winnaars zijn prijzen van ten minste € 50,- beschikbaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda