Sjoelers Jaquelien en Jonas Klunder in reclamespots op TV.

KLAZIENAVEEN – De 15-jarige Jacquelien Klunder uit Nieuw Dordrecht en lid van sjoelvereniging de Brikkenmikkers in Klazienaveen speelt een rol in tv reclame. Het gaat om een reclamespot van A.S.R. waarin aandacht wordt gevraagd voor minder bekende sporten zoals sjoelen.

In de reclame komen meerdere sporten aan bod o.a. kaatsen, bossaball, ultimite frisbee, fierljeppen. Het is de bedoeling om de jeugd kennis te laten maken met deze sporten en aan het sporten te krijgen. Op 9 november staat een evenement gepland in de jaarbeurs in Utrecht met 10 (onbekende) sporten.

Jacquelien kreeg ongeveer een maand geleden een telefoontje van de sjoelbond om auditie te komen doen bij een castingbureau in Amsterdam. Zij werd daar toen voor uitgekozen en een poosje later werden de opnames gemaakt voor de reclamespot. Sinds deze week word de spot uitgezonden op de Nederlandse tv ( vooral NPO1, 2 en 3 ). Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=hlVor7ZjBqs

Aan het einde van de clip zien we Giovanni van Bronckhorst ook nog even achter de sjoelbak. Tevens is Jacquelien te bewonderen op een reclameposter van de “Andere Spelen“. Jacquelien vorig jaar Nederlands kampioene sjoelen bij de meisjes. De Nederlandse sjoelbond en de Brikkenmikkers zullen ook aanwezig zijn op het “Andere Spelen“ evenement. Gratis toegangskaarten zolang de voorraad strekt, kijk op www.anderespelen.nl .

Deze week verscheen Jacquelien nog een keer voor de camera. De hoofdrolspeler was nu haar broer Jonas (13 jaar) die werd gefilmd door een cameraploeg van Nickelodeon voor één van haar programma’s waarbij het ook om de sjoelsport ging. Er werd eerst bij de familie Klunder thuis gefilmd en ’s middags ging men sjoelen op de sjoelclub waar ook een aantal leden meededen en een wedstrijdje werd gespeeld. Datum van uitzending is op dit moment nog niet bij ons bekend.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda