Emmer pingpongers spelen attractief spelletje

EMMEN - De eerste thuiswedstrijd van het gecombineerde team Emmen/Midstars dat wordt gesponsord door Klimaatgroep Holland, zorgde voor een aardige en boeiende wedstrijd in de sporthal aan de Heckningecamp. Het viertal nam het op tegen het drietal van de TTC De Toekomst uit Lochem.

Wellicht wat vreemd, maar in tafeltennis is het toegestaan dat de dubbelspeler afzonderlijk mee kan doen. Alle andere drie spelen elk drie enkele partijen. Samen speelt een team dus 10 partijen. In dit geval was het vierde teamlid, de linkshandige Thomas Kuier uit Hoogezand. Thomas stelde in nota bene zijn enige partij dat “het allemaal wel een beetje lang duurde”. Een toepasselijke uitspraak voor een dubbelduel dat zeker een half uur duurde en dat pas na vijf games werd beslist.

Beide jonge talenten Pim van Schaik uit Emmen en Shuo Han uit Groningen speelden weliswaar attractief maar wat minder succesvol. Waarbij Pim nog wat naweeën had van zijn blessure en daardoor niet zijn normale soepele spelstijl kon hanteren.

Naast de heren speelden de dames van Emmen tegen GTTC. Een bekende naam in het noorden, maar in dit geval onterecht want het was niet de Groningse TafelTennisClub, maar de naamgenoot uit Groesbeek. Ook zij speelden een boeiende wedstrijd. De heren wonnen met 6-4 en de dames speelden met 5-5 gelijk tegen deze mogelijke kampioensconcurrent GTTC.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda