Itass DTK’70 bereikt finale landskampioenschap

WATERINGEN – Itass DTK’70 heeft zaterdagavond op eenvoudige wijze de finale om het landskampioenschap tafeltennis gehaald. Thuis werd binnen één uur afgerekend met Salamanders uit Wateringen. De eerste halve finalewedstrijd werd met 0-3 gewonnen en Salamanders was niet met veel ambitie naar Klazienaveen gekomen. Yannick Vostes, Barry Wijers en Koen Hageraats wonnen met 3-0 hun wedstrijden.



In de finale op 19 mei gaat Itass DTK’70 op jacht naar de eerste titel bij de heren. In december werd wel voor de tweede maal de beker gewonnen, maar de landstitel ontbreekt voor het team uit Klazienaveen. Vorig jaar werd met het klein mogelijkst verschil de finale verloren.

Speler en coach Barry Wijers kijkt uit naar de finale. “Dat is de wedstrijd waar we het hele jaar al mee bezig zijn. In de halve finale bood Salamanders weinig tegenstand, maar dat zal in de finale anders zijn.” Tegenstander van Itass DTK’70 wordt Taverzo of Smash. De eerste wedstrijd in deze halve finale werd verrassend gewonnen door Smash.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda