Vliegende start Itass DTK’70 tegen landskampioen

ZOETERMEER – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen hebben een vliegende start van het nieuwe tafeltennisseizoen beleefd. Tegen landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer werd met 2-4 gewonnen. Nieuwbakken kopman Michel de Boer legde de basis voor de zege met twee knappe overwinningen.


Zijn overwinning tegen de Fin Benedek Olah was een kantelmoment in de wedstrijd. De Fin speelt voor het eerst in Nederland en wordt gezien als de sterkste speler van de eredivisie. Speler en coach Peter Verweij en Wai Lung Chung wonnen allebei één wedstrijd.

Speler en coach Peter Verweij is in zijn nopjes met de klinkende zege. “We hebben vandaag als collectief gespeeld en met Michel de Boer hebben we nu een echte kopman in huis. Hij trekt de kar en brengt veel ervaring met zich mee en daar kan de rest van het team zich aan optrekken. Dit is een groot verschil met vorig seizoen. Het is voor het team, de vereniging en de supporters belangrijk om een goede start te maken en dat hebben we gelukkig gedaan.”

Zondag 21 september speelt Itass DTK’70 de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen FvT uit Rotterdam. De wedstrijd begint om 14:00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen en de entree is gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda