Itass/DTK 70 Nog steeds op koers voor de playoffs

ZOETERMEER – Het afgelopen weekend hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een wisselende indruk achter gelaten. Zaterdag werd een degelijk gelijkspel (3-3) behaald tegen Smash’70 uit Hattem. Kopman Michel de Boer bleef wederom ongeslagen en Wai Lung Chung behaalde één winstpartij.

De ploeg uit Hattem is een gevaarlijke tegenstander en spelercoach Peter Verwey was tevreden met het resultaat.

Het programma van Itass DTK’70 bestond uit een dubbel programma. Zowel op zaterdag als zondag werd er gespeeld. De eerste thuiswedstrijd op zondag 21 september tegen FvT uit Rotterdam liep uit op een teleurstelling. Door omstandigheden waren Michel de Boer en Bas Hergelink niet in staat om achter de tafel te verschijnen.

De uit Klazienaveen geboren en getogen Paul Sterken werd als invaller opgesteld. Sterken speelt normaliter in het tweede van Itass DTK’70 en speelt eerste Noordelijke divisie. Hij liet een goede indruk achter, maar kwam tekort voor het hoogste niveau. De wedstrijd werd met 1-5 gewonnen door de bezoekers uit Rotterdam.

Wai Lung Chung speelde een verdienstelijke wedstrijd door één partij te winnen en de andere partij nipt te verliezen van de ervaren Barry Wijers. De overige partijen werden ruim verloren.

Spelercoach Peter Verwij kijkt met gemengde gevoelens, maar ook tevreden terug op de eerste drie wedstrijden. “We hebben 8 punten verzameld in de eerste drie wedstrijden, tegen drie sterke tegenstanders. Kopman Michel de Boer heeft zijn meerwaarde voor het team bewezen.

Bas Hergelink zal de komende tijd zijn stijgende lijn moeten oppakken. De breedte van het team moet de komende tijd beter tot uitdrukking komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de playoffs gaan bereiken.” Aldus Verweij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda