Itass DTK’70 pakt 5 punten tegen Sceadam

SCHIEDAM – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft afgelopen zaterdag prima zaken gedaan in de strijd om de playoffs te behalen. De ploeg won in een prima wedstrijd met 1-5 de uitwedstrijd tegen Scyedam. Voor de Klazienaveners spelen Michel de Boer, Wai Lung Chung en Peter Verweij.

Sinds dit seizoen is Michel de Boer kopman van Itass DTK’70 en tot op heden heeft hij nog geen wedstrijd verloren. Opvallend detail is dat De Boer gisteren tegen zijn oud teamgenoten speelde, maar ook gisteren bleef hij ongeslagen. Alleen Peter Verweij moest in een beslissende vijfde set zijn meerdere erkennen in Jochem de Hoop. Verwey liet een 7-1 voorsprong in de eerste set glippen en liet kansen op de overwinning liggen.

Desondanks is speler en coach Verwey tevreden met de uitslag. “Door deze uitslag staan we nu tweede in de competitie en staan we er prima voor. Het doel is om bij de eerste zes te eindigen om deelname aan de playoffs veilig te stellen. Ik heb gisteren een hecht team gezien en het niveau wordt steeds beter. Met name de partij van Chung was prachtig. Pure reclame voor de sport.”

Zondag 26 oktober speelt Itass DTK’70 de derde thuiswedstrijd van het seizoen in Sporthal de Zon in Klazienaveen. Tegenstander is dan Wijzenbeek/Westa uit Wessem.