Itass DTK’70 wint ook laatste duel

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft zaterdagavond in Amsterdam met 1-5 gewonnen van TTV Tempo-Team. De ploeg uit Klazienaveen trad aan zonder kopman Michel de Boer. Bas Hergenlink, Wai Lung Chung en Peter Verwey speelden wel tegen de Amsterdammers. Met name Wai Lung Chung speelde een foutloze wedstrijd, daarentegen moest speler/coach Peter Verwey eenmaal in het stof bijten. Hij verloor van de ervaren John Scott.

Door de klinkende uitzege eindigen de tafeltennisheren op een gedeelde tweede plek in de eindstand van de najaarscompetitie. Deze plek geeft recht op deelname tijdens de voorjaarscompetitie in de poule waarin wordt gestreden voor het landskampioenschap. Daarna zullen de deelnemers via een zogenaamde play-off uitmaken wie zich kampioen mag noemen.

Speler en coach Peter Verwey kijkt tevreden terug. “ Al met al was het een terechte overwinning en het past in de lijn van ons goede seizoen. Het verschil met vorig seizoen is groot. Door de aanwezigheid van Michel de Boer hebben we een echte kopman in huis en presteert de rest van het team ook beter. We kijken uit naar het vervolg in januari en de play-off waarvoor we ons gaan plaatsen.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda