Petstra/DTK?70 mikt op play-offs

KLAZIENAVEEN - Ondanks de recessie gaat tafeltennisvereniging Petstra/DTK?70 uit Klazienaveen het komende seizoen de eredivisie in met een hogere begroting. Volgens voorzitter Hendrikus Velzing hebben bestaande sponsoren een extra duit in het zakje gedaan en is bijna geen van de sponsoren afgehaakt. De voorzitter maakte maandag bekend dat de vereniging met enkele hoofdsponsors het nieuwe seizoen ingaat. Samen met Petstra uit Coevorden zijn ook ThuisDeco, Lampenier Klazienaveen en Stevens Bedden hoofdsponsor geworden.

Deze drie bedrijven zijn gehuisvest in Stevens Meubelen Shopping Center aan de Brugstraat 10 in Klazienaveen. Stevens Meubelen is net als D.I.O.-drogisterij Harry Koster al 15 jaar als sponsor verbonden aan het zo succesvolle tafeltennisbolwerk in Klazienaveen.

Heren 1 van Petstra/DTK’70 zal onder leiding van trainer/coach Jan Vlieg voor een plaats in de play-offs gaan. Casper ter Lüün is de nieuwe kopman van Petstra/DTK’70. De 18-jarige jeugdinternational zal samen met Nathan van der Lee, Pepijn Leppers en de Chinees Zhou de ambities proberen waar te maken. De competitie start in september.

In de riante tafeltennishal van Petstra/DTK’70 in sporthal De Zon in Klazienaveen valt binnenkort ook een Amerikaan te bewonderen. Het gaat om Timothy Wang (18). Hendrikus Velzing zegt hoge verwachtingen te hebben van Wang, het grootste Amerikaanse tafeltennistalent. „Hij zal ons tweede team, dat uitkomt in de eerste divisie, komen versterken. Als de verhalen kloppen dat Wang heel erg goed is, zie ik hem spoedig uitkomen in ons eerste team.”

Als vereniging doet de Treffers’70 ook qua ledental goede zaken. Dit seizoen gaat de vereniging met 20 seniorenteams en 9 jeugdteams de competitie in. Daarnaast nemen aan de bedrijvencompetitie 46 teams deel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda