Spannende eindstrijd heren dubbel tennisclub Rackem

KLAZIENAVEEN - Onder belangstelling van veel plubliek werden zaterdag de finales van de clubkampioenschappen heren dubbel gespeeld. In drie klassen werd gestreden om de titel clubkampioen van tennisclub Rackem. In poule C kwamen Richard Meyer en Harry Botter als beste uit de eindstrijd. In poule B was er zelfs een driesetter voor nodig om te bepalen wie de beste was. Hilko Klement en Harry Hoff wisten na 2 uur spelen de wedstrijd in hun voordeel te winnen. De finale van de A-poule werd overtuigend gewonnen door Frans Soppe en Jeroen Schoonewille.
Tennisclub Rackem uit Klazienaveen is een actieve tennisvereniging met bijna 200 leden. Op de 4 tennis banen achter de oude sporthal “de Zon” worden regelmatig toernooien georganiseerd. Zo is er elke vrijdag tijdens de zomervakantie een thuisblijverstoernooi.

Gezelligheid en sport worden op deze avond gecombineerd. Leden van de vereniging kunnen zich hiervoor inschrijven op de lijst in het vernieuwde clubgebouw. Na de zomervakantie worden de clubkampioenschappen mixed dubbel gespeeld met de finales eind september.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda