Brigdeseizoen bijna weer ten einde

EMMEN - De hele zomer is er van april t/m augustus op elke dinsdagavond en donderdagmiddag een bridgetoernooi georganiseerd in het Brinkenhoes en Parc Sandur. Het bridgepeil van de deelnemers van de zomerdrives stijgt, we konstateren dat het niveau sinds 25 jaar niet zo sterk is. 23 augustus is de laatste zomerbridgedrive op vrijdagavond van het seizoen. Dit vond een keer per maand op vrijdag plaats.

Bij de laatste zomerdrive op vrijdagavond zijn de voormalig Nederlands kampioenen Harm Evers en Rieks Mulder (beide uit Drenthe) ook aanwezig. Harm en Rieks bridgen dit jaar in de Meesterklasse te Utrecht, zij zijn het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Meesterklasse Paren. Klasse!
Het bridgetoernooi is in het Brinkenhoes te Bargeres, Emmen. Start om 19.30 uur. Iedereen die kan bridgen, kan deelnemen. Ook toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. Vooraf aanmelden voor deelname is wel gewenst: Dit kan bij: Jan Derks 06-40209884

In september start de reguliere competitie weer van EBV op dinsdagavond, donderdagmiddag en vrijdagavond. Van september tot en met april wordt in het Brinkenhoes weer elke doordeweekse dag gebridged. Op zaterdag 28 september is de 11e café bridgedrive in het centrum van Emmen. Het vorig jaar hadden we een record aantal paren (80) Er zijn nu reeds 44 paren die zich hebben aangemeld. De verwachting is dat we een nieuw record gaan vestigen. (De foto's van het zomerbridgen in Parc Sandur Emmen zijn gemaakt door Jan Derks)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda