Mijlpaal voor Harmjan Moesker bij monsterzege Titan (0-8)

BUINEN – In de zondag 4e klasse D wist Titan tegen het lager geplaatste een ruime 8-0 monster zege te behalen. De mannen van trainer Martin Koppenol verdeelden de doelpunten over de twee helft en stond het bij rust 0-4. Titan had er zin deze wedstrijd, want in de 10e minuut scoorde Harmjan Moesker de 0-1 zijn 100ste treffer voor Titan en een minuut late was het Thijs Over die de 0-2 scoorde. Daarna duurde het verzet van Buinen tot de 20e minuut toen Thijs Over ook de 0-3 binnen schoot. Julian Bruining bepaalde na een half uur spelen de ruststand op 0-4.

Een gelopen zaak voor de Nieuw Weerdingers, maar zij wilden meer. Vooral Harm Jan Moesker die na de hervatting snel de 0-5 scoorde en een kwartier voor het einde met zijn derde treffer voor een 0-8 eindstand zorgde. De hardwerkende spits tilde met deze drie treffers zijn totaal scoren voor Titan op naar 102 treffers. Voor de 0-8 hadden Mark Baas en Nick Katoen na enkele vloeiende aanvallen al de 0-6 en 0-7 laten noteren.

Titan trainer Martin Koppenol: ,,Wij waren op alle fronten ene maatje te groot. De laatste tien minuten van de wedstrijd hebben wij zakelijk uit gespeeld zonder blessures en kaarten”. Titan heeft ten opzichte van de top drie nog vier wedstrijden in te halen en heeft de minste verliespunten. Mocht er toch gespeeld worden het aanstaande weekend, dan is Wijster dat even punten heeft, maar wel drie wedstrijden meer gespeeld heeft, in Nieuw Weerdinge de komende tegenstander.