Tjoba dames winnen topduel tegen De Bever

KLAZIENAVEEN - In de dames 2e Divisie A stond zaterdagavond in sporthal De Zon de topper tussen koploper De Bevers en Payroll Professionals Tjoba op het programma. Het werd een ware zegetocht voor de dames van trainer/coach Steffen Onvlee, want het werd maar liefst een 4-0 overwinning.


Daarmee kwam Tjoba op gelijke hoogte in punten, maar wel met een wedstrijd minder dan de Bevers. De eerste twee sets gingen vrijwel gelijk op maar Tjoba won dexze wel met 26-24 en 25-21. Daarna was het geloof weg bij De Bevers terwijl Tjoba onder aanvoering van Lieneke van Wijk steeds sterker werden de derde set met 25-10 en de vierde set met 25-18 heel gemakkelijk gewonnen. 4-0 en daar was coach Steffen Onvlee zege blij mee. ,,In de voorbeschouwing van De Bevers stond dat zij in Klazienaveen wel zouden laten zien dat zij niet voor niets bovenaan staan. Dat heeft ons toch wel geprikkeld en dat hebben de dames vanavond op het veld ook duidelijk gemaakt.”

Tjoba - De Bevers

Aanvallend, maar ook verdedigend stonden de Klazienaveense dames met onder het blok van Lieneke van Wijk(8) en Daniek de Jonge(11) sterk te spelen tegen De Bevers. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda