Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK.

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen 95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.


De eerste poulewedstrijd speelde Emmen 95 tegen Spaarnestad uit Haarlem. Dit team werd vrij eenvoudig aan de kant gezet. Om zich te plaatsen diende Emmen 95 als laatste obstakel het sterk geachte Rivo uit Rijssen te verslaan. Na een eerste set die door Emmen 95 ogenschijnlijk gemakkelijk gewonnen werd met 25-14 werd het in de tweede set gemeen spannend. Ondanks een sterke inhaalrace van Rivo herpakten de meiden van Emmen 95 zich en werd de laatste set binnengehaald met 25-23.

Het team, bestaande uit Lotte Hemel, Liz Otten, Ella Haagsma, Lies Venema, Annemijn Espeldoorn, Pascalle Mensink, Jada de Boer, Zoë Aardema, Sanne Burger, Sharon Dam, Nancy Popping en Suzan Binnenmars, wist door alle wedstrijden winnend af te sluiten door te dringen tot de beste acht teams van Nederland en zal op 18 maart 2017 gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda