Volle agenda verjongd Side-Out in aanloop naar nieuw seizoen

SLAGHAREN - De eerste trainingsweek is aangebroken en voor Side-Out H1 betekent de eerste training de opmaat naar een druk voorbereidingsprogramma. Manager Hans Pieper is erin geslaagd om zeven teams toe te voegen aan het wedstrijdprogramma van het achttiende Piepertoernooi.

Teams uit onder andere Groningen, Assen en Zwolle zullen samen met de thuisclub op zaterdag 30 augustus komen spelen in sporthal ’t Noorderslag in Slagharen. Ook is er een Topdivisie-club aanwezig; Compaen H1 uit Oostzaan. In het weekend daaropvolgend is Side-Out actief op hun jaarlijke trainingsweekend in Meijel. Daar zullen zij naast de trainingen ook deelnemen aan het Kermistoernooi.

Op zaterdag 13 september volgt de eerste ronde van het bekertoernooi en die week erna start Side-Out de competitie in Groningen, waar Donitas H2 de eerste tegenstander is. Side-Out komt na een pittig seizoen in de eerste divisie nu uit in de tweede divisie, waar het oude bekenden tegen zal komen. Met name de derby tegen het Hardenbergse Kangeroe zal voor spelers en publiek een welkome toevoeging zijn aan het programma.

Het team van trainer Henk Hamhuis heeft een stevige verjonging ondergaan en kent behalve Jerry Leyrik, die vorig seizoen al aansloot, nog drie nieuwelingen. Spelverdeler Bert Bril, buiten/diagonaal Erik Rutgers en buiten/mid Wouter Hofsink. Side-Out heeft als doelstelling te eindigen in de top zes.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda